Over van de Weijer

Mr. H.J.M. Van de Weijer

Mediator


Ruim 40 jaar is Mr. H.J.M. Van de Weijer werkzaam geweest in het notariaat,
waarvan de laatste 23 jaar als notaris te Heerlen.

Door zijn ruime ervaring in het notariaat kan hij bogen op uitgebreide en adequate kennis betreffende juridisch advies en mediation. Vanuit zijn adviespraktijk verleent de voormalige notaris (aanvullende) notariële diensten, of begeleidt hij u bij notariële diensten en bij het oplossen van geschillen van uiteenlopende aard. De ruime notariële ervaring staat garant voor goed en adequaat juridisch advies, zowel voor de zakelijke als de particuliere cliënt. Besprekingen worden, indien gewenst, gehouden bij u aan huis op tijden dat het u schikt. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, waarin het probleem besproken wordt en afspraken worden gemaakt over de verdere behandeling van de zaak.
Mediation is het begin van een uitkomst voor het probleem, binnen veel verschillende situaties.
Waarom een MfN-registermediator?
MfN-registermediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan registratie- en kwaliteitseisen, werken onder vastgestelde condities (kwaliteitsnormen) en vallen onder een klacht- en tuchtrecht. Zij hebben een erkende mediationopleiding gevolgd, een theorie-examen en assessment afgelegd, beschikken over voldoende praktijkervaring en houden kennis en vaardigheden continu op peil. De MfN-registermediator staat voor kwaliteit!
 
Hoe herkent u een MfN-registermediator?
De titel MfN-registermediator is een beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM) de titel MfN-registermediator mogen voeren. U herkent een MfN-registermediator aan het paarse logo aan de rechter zijde.

Raad voor Rechtsbijstand
Mediaton Van de Weijer werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.
High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en rechtsbijstandverleners. High Trust maakt het proces van verlenen van gesubsidieerde rechtsbijstand eenvoudiger door een duurzame samenwerking. Hierbij staat de gezamenlijke verantwoordelijkheid centraal. 

Kunnen wij u helpen?


Heeft u specifieke vragen
of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op